This is title

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Officiis molestiae laboriosam numquam expedita ullam saepe ipsam, deserunt provident corporis, sit non accusamus maxime, magni nulla quasi iste ipsa architecto? Autem!

کارهای اشتباه در بهینه سازی وب سایت

کارهای اشتباه در بهینه سازی وب سایت

11 مرداد1392

1- کلمات کلیدی : عدم استفاده از keyword stuffing
اضافه کردن کلمات کلیدی بدون دلیل و به صورت اسپم گونه را keyword stuffing میگویند . این کار باعث بالا رفتن چگالی کلمات کلیدی شما درون یک صفحه به صورت اسپم می شود و میتواند  باعث افت وب سایت شما شود. این اتفاق بیشتر در استفاده زیاد از Tag‌ها رخ میدهد . همینطور این که یک مطلب را برای بالابردن تعداد کلمات درونی آن ویرایش کنید و چندین بار کلمات کلیدی خود را در آن فقط به دلیل افزایش رتبه بالاببرید ، مصداق بارزی از keyword stuffing است.

2- لینک‌ها : دوری از مخفی کردن و فروش لینک‌ها
ایجاد لینک‌های غیر قابل دیدن یا invisible ، به این معناست که شما به صفحه ای لینک میدهید ولی برای کاربران قابل مشاهده نیست . جلوگیری از نمایش داده شدن لینک‌ها به کاربران میتواند برای سایت شما مشکل ایجاد کند . همینطور خرید و فروش لینک کاملا باعث پنالتی شدن سایت شما میشود . شاهد افت خیلی از وبسایت‌هاش فارسی به خاطر خرید و فروش بک لینک بوده ایم.

  3- صفحات : برگه‌های Doorway
Doorway‌ها که برایشان معادل فارسی سراغ ندارم ، همان صفحاتی هستند که وقتی یک عبارت را جست و جو میکنید و بر روی یک نتیجه کلیک میکنید ، صفحه ای باز میشود که نتیجه جست و جوی عبارت مورد نظر شما درون آن سایت را نمایش میدهد . این صفحات کاملا میتوانند وبسایت شما را به صفحات ۳۰ و شاید بیشتر انتقال دهند ! . اگر از این صفحات استفاده میکنید ، همین الان خواندن این مطلب را کنار بگذارید و ابتدا آن صفحات را از بین ببرید .

4- محتوا: هیچ گاه از محتوای تکراری یا Duplicate content استفاده نکنید
ایجاد محتوای تازه و با کیفیت زمان میبرد ، برای همین بعضی از شرکت‌ها از محتوا‌های تکراری یا Scraped استفاده میکنند . به عبارت دیگر ، آنها محتوا را از دیگر سایت‌ها کپی میکنند و به نام خودشان درون سایتشان قرار میدهند .البته اگر به صفحه اصلی که مطلب را از آن کپی میکنید لینک بدهید ، جلوی پنالتی شدن شما تا حدودی گرفته میشود ولی در هر صورت ، کپی محتوا کار درستی نیست ، حتی اگر با لینک به مرجع باشد !

5- Page Cloaking
Page Cloaking تکنیکی است که محتوای نمایش داده به کاربر با آن چیزی که روبات‌های موتور‌های جست وجو میبینند متفاوت است . یعنی اگر صفحاتی که کاربر و موتور‌های جست و جو میبینند متفاوت باشد ، شما یک صفحه را به اصطلاح Cloak کرده اید . این تکنیک میتواند سایت شما را سریعتر از آن چیزی که فکرش را میکنید پنالتی کند !
بهتر است که نگاهی به ساختار سایت خودتان بیاندازید تا ببینید که آیا مشکلات فوق را دارد یا خیر ؟ اگر دارد که هرچه سریعتر آنها را رفع کنید .